in ,

LG G8 ThinQ planeras få Android 10 innan årets slut

LG har under dagen avslöjat sina planer för uppdatering av Android 10 till sina smartphones. Jag misstänker att många av er som har en G8 ThinQ i Sverige kommer gilla uppdateringen! Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Det ser ut som att LG kommer skicka ut en beta av Android 10 till LG G8 ThinQ inom de kommande veckorna, men det är inte allt! Det framkommer även att LG planerar att skicka ut den stabila versionen av Android 10 till G8 ThinQ innan årets slut. Det skulle helt klart vara grymt med tanke på att LG sedan tidigare varit dåliga på att vara snabba ut med nya uppdateringar.

Android 10 innehåller bland annat nya svepgester tillsammans med ett dedikerat Dark Mode från start – nice!

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Googles Daydream View slutar säljas i Google Store

Se officiella videon för Google Nest Mini