LG G8 ThinQ planeras få Android 10 innan årets slut

LG har under dagen avslöjat sina planer för uppdatering av Android 10 till sina smartphones. Jag misstänker att många av er som har en G8 ThinQ i Sverige kommer gilla uppdateringen! Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Det ser ut som att LG kommer skicka ut en beta av Android 10 till LG G8 ThinQ inom de kommande veckorna, men det är inte allt! Det framkommer även att LG planerar att skicka ut den stabila versionen av Android 10 till G8 ThinQ innan årets slut. Det skulle helt klart vara grymt med tanke på att LG sedan tidigare varit dåliga på att vara snabba ut med nya uppdateringar.

Android 10 innehåller bland annat nya svepgester tillsammans med ett dedikerat Dark Mode från start – nice!

Via

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...