in

BankID kommer fortsatt inte fungera på nya Huaweis

Jag har sedan tidigare rapporterat om att Huawei troligtvis inte kommer få tillgång till BankID på kommande smartphones. Eller det ser i alla fall ut som det just nu utifrån att Googles Play-tjänster inte ser ut att komma till Huaweis kommande smartphones.

Det här innebär att BankID troligtvis inte kommer fungera på nya smartphones som Huawei kommer släppa i framtiden. Detta är något som förmodligen kommer göra att väldigt många som varit trogna Huawei-användare eller folk som funderat på att köpa en Huawei inte kommer göra det utan istället kommer köpa en smartphone från någon konkurrent som har stöd för BankID.

Jag hoppas och tror att Huawei kommer få fullt stöd för Android i framtiden så att när nya smartphones från Huawei släpps med fullt stöd för Android så att man kommer kunna installera BankID.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Samsung Galaxy Fold II kan få glas på insidan

Xperia 1 Mark II kan få 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne