OnePlus 8: kommer den här modellen verkligen få trådlös laddning?

Jag har sedan tidigare rapporterat att jag ogillat att OnePlus inte har utrustat sina smartphones med stöd för trådlös laddning eftersom att OnePlus smartphones haft baksidor i glas.

Men i och med OnePlus 8 så har det börjat spekulerats i att OnePlus äntligen kommer börja med trådlös laddning i sina smartphones. Det skulle verkligen vara på tiden med tanke på att konkurrenterna haft stöd för trådlös laddning under en längre tid.

Det återstår givetvis att se hur det kommer bli med den saken och ingenting ska tas för givet då det inkommit uppgifter förr om att OnePlus smartphones skulle få trådlös laddning utan att de fick det.

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)