in ,

Airbus 220: ännu en sådan fick nödlanda

Jag rapporterade för några dagar sedan om att Swiss Airlines hade tagit Airbus 220 ur trafik på grund av problem med motorerna. Nu har det inkommit nya uppgifter om Airbus 220 från Swiss Airlines.

Det har nyligen inkommit uppgifter om att Swiss Airlines fick nödlanda strax efter att planet lyfte från Zürich då piloten fick ”oroväckande information” om bränslet i kärran. Detta fick besättningen att ta beslutet att vända tillbaka till flygplatsen man hade lyft från.

Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Air Canada försenar Boeing 737 Max till 14 februari

Sanering Galaxy S10 innehåller allvarlig bugg – kommer fixas