in

Huawei Mate X: då blir den tillgänglig för köp i Kina

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att Samsung Galaxy Fold kommer bli tillgänglig för köp från och med imorgon i Sverige. Men hur kommer det bli med Huawei Mate X?

Nu har det framkommit att den här modellen blir tillgänglig att förköpa från och med den 23 oktober. Det ser också ut som att Kina kommer få tillgång till Mate X. Det är oklart om den här modellen kommer till Sverige i framtiden eller hur det blir med den saken.

Jag tror däremot inte det till en början då Mate X ser ut att vara en av enheterna som ser ut att bli utan fullt stöd för Android.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Boeing 737 Max försenas ytterligare

Samsung Galaxy Fold får stöd för ny app