in ,

LG G8 ThinQ får beta av Android 10

Sydkoreanska LG har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till flaggskeppet G8 ThinQ som jag misstänker att många kommer gilla. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten.

Det ser ut som att LG skickat ut en ny uppdatering som innehåller betan av Android 10 tillsammans med ett helt nytt gränssnitt som är anpassat efter Android 10. Den här versionen av Android innehåller bland annat ett dedikerat Dark Mode tillsammans med nya svepgester.

LG planerar att skicka ut den stabila versionen av Android 10 till G8 ThinQ innan årets slut.

Läs mer om nyheten här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Chromecast: inte bra att den inte kom i en ny färg

Google Assistent uppdateras till Dark Mode – igen