Nu blir din Samsung Galaxy en betalterminal

Jag meddelade för en tid sedan att Samsung skulle skicka ut en ny funktion till Samsung som skulle göra din Galaxy till en betalterminal. Nu ser det ut som att det inkommit nya uppgifter om den här funktionen.

Den här funktionen kommer innebära att du inte kommer behöva någon IZettle eller liknande då din Galaxy kan bli till en betalterminal. Betalfunktionen kommer att fungera för Galaxy S8 – Galaxy S10 och för Galaxy Note 8 samt Galaxy Note 10.

Uppdateringen skickas ut löpande i världen. Ni kan ta en mer detaljerad titt på den här appen genom att klicka er vidare här.

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...