Moto E6 läcker ut på bild

Det ser ut som att Moto kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen E6. Nu har bilder läckt ut på enheten.

Bilderna avslöjar att den här modellen kommer få kanter ovanför och under displayen. Utöver det ser det ut som att enheten kommer få en kamera på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Moto E6 kommer troligen visas upp den 24 oktober det här året.

Via

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...