in

Samsung Galaxy S8: kommer den få Android 10?

Samsung har sedan en tid tillbaka rapporterat om att tillverkaren inte kommer skicka ut Android 10 till Galaxy S8. Nu har det inkommit nya uppgifter!

Det ser ut som att Samsung Galaxy S8 nyligen i Geekbench setts ha Android 10 installerat från start. Det känns däremot som att det kan vara fejk med tanke på vad Samsung sagt sedan tidigare. Det kommer däremot bli mycket spännande att se hur det kommer bli nu.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Huawei visar upp Enjoy 10 med Kirin 710F

OnePlus: är ni inte osmarta nu?