Starka vindar fick en Boeing 737 att åka in i gång

Det har nyligen framkommit uppgifter om att det för en tid sedan var ett enormt oväder på en flygplats i Boston, USA, som fick en Boeing 737-700NG från flygbolaget Southwest Airlines att åka in i en gång planet stod parkerad vid.

Det var inga som var inne i planet när de åkte in i gången som det stod parkerad intill. Tur var väl det med tanke på att det troligtvis blev stora skador på planet som behövde kollas upp efter incidenten. Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)