Samsung Galaxy Fold är en fantastisk produkt – första intryck

När jag skriver den här texten har jag ägt en Samsung Galaxy Fold i några timmar. Under dessa timmar har jag hunnit bilda mig en uppfattning om vad jag tycker om produkten. Läs vidare för att ta reda på det!

När jag bokade Galaxy Fold var jag tveksam eftersom att Samsung drog tillbaka enheten i drygt en halvår. Hjärnan sa nej till ett köp av Fold men hjärtat sa ja, och det blev det sistnämnda alternativet. Jag har, som många troligtvis vet, haft starka åsikter om Samsungs produkter, men det känns som att men har ryckt upp sig med Galaxy Fold när det kommer till systemet.

Enheten känns väldigt snabb och rapp. Detta beror troligtvis på att mobilen fått 12 GB RAM. Men det vi måste prata om när det kommer till Galaxy Fold är givetvis designen. Mobilen har minst sagt en design som drar åt sig blickar!

Från det att jag viker upp enheten till 7,3 tums-läget tills dess att jag viker ihop mobilen. Den här är verkligen grymt cool! Känslan av att vika ihop en smartphone är obeskrivlig! Det är fantastiskt att kunna ha en surfplatta direkt i fickan, och det här känns som framtiden!

Om Samsung redan kommit så hög långt med första generationens Fold kommer det bli intressant att se hur den andra generationens Fold kommer bli!

Visst, Samsung Galaxy Fold är dyr, men jag skulle säga att de är värd sitt höga pris av en anledning: det finns ingen upplevelse son liknar Galaxy Fold i dagsläget!

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...