Tyst om Huawei den senaste tiden – vad händer?

Jag har sedan tidigare skrivit om att Huawei befinner sig i en kris då tillverkaren inte ser ut att få fullt stöd för Android. Men hur kommer det egentligen bli med den saken?

Nu var det några veckor sedan det framkom att Huawei kunde komma att få tillgång till ett gäng amerikanska tillverkare igen, vilka framkom däremot inte. Jag hoppas givetvis att Google är en av dessa så att man kommer börja kunna leverera smartphones med fullt stöd för Android igen, men jag har i nuläget svårt att tro att Huawei kommer få fullt stöd för Android under de kommande månaderna.

Allt är upp till Donald Trump att bestämma!

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...