Huawei och BankID: hur kommer det bli i framtiden?

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att Huawei just nu sitter i en dålig sits när det kommer till samarbetet med BankID. Men hur kommer det bli med den saken i framtiden? Läs vidare för att ta reda på vad jag tror om den saken!

Det ser ut som att Huawei kommer få stora problem i framtiden om det fortsätter visa sig att tillverkaren inte kommer få fullt stöd för BankID i och med att det är en app som väldigt många svenskar använder och som de allra flesta inte kan vara utan.

Förhoppningsvis kommer Huawei och USA lösa sin ”lilla” konflikt så att Huawei kan få full tillgång till Android igen inom en snar framtid. Det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken.

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...