Samsung Galaxy S10 har minst sagt drabbats av allvarlig bugg

Jag rapporterade nyligen om att Samsung Galaxy S10 är känslig för skärmskydd så om du sätter på ett sådant så kan andra troligtvis komma åt innehållet i din Galaxy S10 på ett enkelt sätt. Nu har det inkommit nya uppgifter.

Det är värre än befarat med säkerheten; flera personer har rapporterat om att det är enkelt att ta sig in i Galaxy S10 och att det inte bara är telefoner med skärmskydd som drabbats. Förhoppningsvis kommer Samsung fixa den här buggen inom kort.

Via

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...