Hem Jag håller på att driva upp en av Sveriges största tech sajter – men är det så lätt som alla tror?

Jag håller på att driva upp en av Sveriges största tech sajter – men är det så lätt som alla tror?

Ni som läser Mobilanyheter regelbundet vet hur mycket jag brinner för mitt yrke. Mitt yrke är sedan juni det här året den här sajten. Sedan 2016 har jag drivit Mobilanyheter som en hobby men när jag för några månader sedan gick ut gymnasiet hade jag bara en tanke: ni slipper jag onödiga uppgifter i skolan och kan satsa 100% på sajten! Då var jag 16. Nu är jag 19 och har enligt mig det bästa jobbet i hela världen!

Många verkar däremot tro att det är ”lätt att driva en av Sveriges största bloggar”, något det inte är. Jag lägger i snitt 14 timmar på sajten dagligen. Men det är förbannat roligt och speciellt nu när det går EXTREMT bra med intäkterna och antalet besök på sajten som ökat brutalt under de senaste månaderna! Med tanke på att jag tjänar ungefär fem gånger så bra som en heltidsanställd butikssäljare som jag utbildade mig till så kändes det i efterhand helt rätt att jag fortsatte satsa på sajten!

I takt med att antalet besökare blir fler så har hatet mot mig och sajten också ökat. Det lär inte heller sluta här, men det bästa är att bara ignorera hatarna!

Till alla er som tror att det är lätt att driva sajten och att ”det bara är att skriva ett inlägg här och var för att sedan se pengarna rullar in”, ni har fel. Det är hårt jobb och ingenting annat som lönar sig 🙂

Just nu ligger min sajt på plats 727 bland de största sajterna men det kommer bli mycket intressant att se vart den kommer ligga om 1 år. Kommer den ha växt sig ännu större, vara kvar på samma placering eller blivit mindre?

Jag vill som vanligt tacka alla er som läser Mobilanyheter! Nu börjar ni bli riktigt många till antalet och utan just DIG hade min dröm aldrig kunnat gå i uppfyllelse. 😀

//Rasmus, All-IN-ONE Mobilanyheter