Cabin Crew på Finnair påstås ha ”stulit Wi-Fi” ombord på Airbus A350-900XWB

Det har nyligen inkommit uppgifter om att flygbolaget Finnair håller på att undersöka en händelse ombord på en av deras Airbus A350-900XWB-flygplan. Händelsen är dock oerhört löjlig enligt mig. 

Det har nyligen framkommit uppgifter om att någon ur besättningen på en Airbus A350-900XWB från Finnair hade ”snott Wi-Fi”. Detta är något som har uppmärksammats men jag tycker personligen att det känns lite fånigt att ta upp en sådan grej. Anledningen till att händelsen tas upp sägs däremot vara att ”den ur besättningen som surfade kan ha snott utrymme för betalande passagerare”.

Jag hade givetvis inte varit nöjd om jag var passagerare på den flighten men med tanke på att Wi-Fi typ aldrig fungerar på 10 000 meters höjd så hade jag inte heller brutit ihop av sorg.

Via

Annons