Kategorier
Nyhet Sony

Kommer Sony visa upp ny version av Xperia 5?

Det ser ut som att Sony kan komma att hålla ett event inom kort där tillverkaren kan komma att visa upp en ny version av flaggskeppet Xperia 5.

Det har nu inkommit uppgifter om att Sony kan komma att hålla ett event inom kort där tillverkaren kan komma att visa upp Xperia 5 Pro Edition. Det är oklart när Sony skulle kunna visa upp den här enheten och vad den skulle få för specifikationer.

Det kommer minst sagt bli spännande att se om Sony kommer visa upp någon Xperia 5 Pro.

Via

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.