Kommer Sony visa upp ny version av Xperia 5?

Det ser ut som att Sony kan komma att hålla ett event inom kort där tillverkaren kan komma att visa upp en ny version av flaggskeppet Xperia 5.

Det har nu inkommit uppgifter om att Sony kan komma att hålla ett event inom kort där tillverkaren kan komma att visa upp Xperia 5 Pro Edition. Det är oklart när Sony skulle kunna visa upp den här enheten och vad den skulle få för specifikationer.

Det kommer minst sagt bli spännande att se om Sony kommer visa upp någon Xperia 5 Pro.

Via

About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/