Kategorier
Google

Google Keep kommer få stöd för Google Assistent inom kort

Google Assistent är en smart röstassistent son tagit över på sitt område. Nu har det inkommit ytterligare uppgifter om att Google Keep kommer få stöd för Assistent.

Det innebär att du kommer kunna fråga Google Assistent om diverse anteckningar du tagit. Du kommer även kunna lägga till nya anteckningar med hjälp av rösten. Det är i nuläget oklart när Google kommer börja skicka ut den här funktionen i skarpt läge, men förhoppningsvis blir det inom de kommande veckorna!

Via

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.