Hem Över 1,3 miljoner visningar i oktober sätter nytt rekord!

Över 1,3 miljoner visningar i oktober sätter nytt rekord!

Det har troligtvis inte undgått någon att det går otroligt bra för sajten just nu. Jag skulle beskriva det som att jag lever drömmen, att inte behöva skaffa ett vanligt ”knegarjobb” där någon säger åt mig vad jag ska göra!

Allt slit börjar nu ge riktigt goda resultat! Under oktober- månad hade jag 640 333 unika besökare och 1 317 657 sidvisningar. Det är ett helt nytt rekord för sajten! Jag vet att min svenska inte är perfekt. Jag jobbar på att bli bättre på svenskan för varje dag som går, men det kan hända att jag kommer expandera i framtiden med flera ”språkexperter” som förfinar texterna på svenska men även översätter till andra språk.

Statistiken för oktober!

I slutet av september hoppade jag upp till plats 727 bland de största svenska sajterna. Det kan jämföras med december förra året då jag låg på plats 8000. I och med att jag hade en trafikökning på 22% i oktober jämfört med september det här året så kommer det bli mycket intressant att se placeringen för sajten som kommer släppas om några dagar!

”Idolerna” som jag såg upp till när jag var liten (konkurrenterna idag) ser jag ut att gå ikapp inom några månader. Vissa har jag dessutom redan gått ifatt. Det här visar att hårt jobb lönar sig!

PS: Jag har nu även öppnat upp kommentarsfältet då många önskat det! 🙂

Tack för att du läser Mobilanyheter!

//Rasmus – All-In-One!