Android Auto: det här känns konstigt

Android Auto är framtiden bland operativsystem till bilar, det är något som jag konstaterat sedan tidigare. Men det är en sak jag tycker känns mycket omodern med Auto.

För att ansluta Android Auto så behöver du ansluta din smartphone med sladd som sedan ”skickar över” bilden till Android Auto- skärmen. Det här tycker jag känns mycket omodernt och jag hoppas att Google kommer göra Android Auto helt trådlöst i framtiden utan att du ska behöva vara beroende av en smartphone!

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...