Google Assistent får stöd för att dra på vattenkranen och tappa badkaret med vatten

Det ser ut som att Google under dagen börjat skicka ut en ny funktion till smarta vattenkranar och badkar ute på marknaden. Läs vidare för att ta reda på mer!

Jag vet inte hur många smarta badkar och kranar det finns ute på marknaden. Det verkar i alla fall finnas några ute på marknaden i världen då Google nu skickat ut en funktion till Google Assistent som kommer göra det möjligt att dra av och på kranen med rösten samt dra av och på samt bestämma hur mycket vatten du ska ha i badkaret med endast rösten via Google Assistent.

Via

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...