Qualcomm Snapdragon 865 visas upp tidigt i december det här året

Qualcomm har bjudit in till fest!

Jag skrev för ett antal månader sedan att Qualcomm kunde komma att hålla ett event i november det här året där man kunde komma att visa upp nya Snapdragon 865. Nu har det inkommit nya uppgifter om detta!

Det ser ut som att Qualcomm under dagen bekräftat att tillverkaren kommer hålla ett event tidigt nästa månad (december) där tillverkaren kommer visa upp det nya chippet Snapdragon 865, ett chipp som kommer sitta under huven i många flaggskepp som kommer visas upp under nästa år.

Det sägs att Snapdragon 865 kommer bygga på 7nm- teknik och jag misstänker att chippet kommer bli riktigt kvickt!

Via

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...