Jag har sedan en tid tillbaka skrivit om att många varit oroliga över att behöva flyga Boeing 737 Max när flygplanet kommer upp i luften igen. Nu har det inkommit nya uppgifter!

Jag har även rapporterat om att flygbolaget United Airlines sagt att man inte kommer ta 737 Max i luften om bolaget misstänker att flygplanet är minsta osäkert, något som känns tryggt! Det ser däremot ut som att bolaget avslöjat att de som bokat en flight som kommer flygas av 737 Max kan bokas om då flygbolaget sagt följande i ett pressmeddelande:

“If for some reason, if they get closer to their flight, and they are determined that they don’t feel comfortable, or safe, we will absolutely rebook them at no extra cost. It is that important to us that we don’t just assume that everybody is going to just jump back on that aircraft.”

Via