Boeing 737 från SpiceJet fick tejpad ruta – ”inga problem”

Det har kilugen inkommit uppgifer om att det indiska flygbolaget SpiceJet åkte med en tejpad ruta efter vad som ser ut att vara en rejäl spricka.

Det ser däremot inte ut att ha varit någon fara för flygegenskaparna för flygplanet enligt flygbolaget. Jag skulle däremot inte känna mig helt trygg om jag hamnade på ett flygplan som hade en sådan här ruta.

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...