Google Pixel 4: säkerhetsuppdatering försenas

Jag skrev för någon dag sedan att Google skulle börja skicka ut en ny säkerhetsuppdatering till Pixel 4 för november månad det här året. Men det ser ut som att den här uppdateringen försenats till många användare.

Det är oklart varför Google försenat den här uppdateringen. Min gissning är att det beror på att tillverkaren stött på trubbel med mjukvaran och att sökjätten därför valt att stoppa uppdateringen tillfälligt. Det återstår att se när Google kommer börja skicka ut uppdateringen på nytt, men förhoppningsvis blir det inom kort!

Via

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...