Det norska flygbolaget Norwegian har minst sagt haft en berg-och-dalbana när det kommer till oss medier de senaste veckorna. Nu har det däremot inkommit glada nyheter för bolaget!

Det framkommer att flygbolaget fraktat 3 118 722 passagerare kors och tvärs över jordklotet under oktober- månad det här året. Det ser därmed ut som att bolaget fraktat något förre passagerare jämfört med förra året vid den här tidpunkten, något som troligtvis beror på att bolaget hade Boeing 737 Max uppe i luften i oktober förra året, något man inte hade under oktober det här året. Bolaget har sagt följande:

”Vi är mycket glada över att enhetsintäkterna fortsätter att öka samtidigt som vi fyller planen bra och levererar bättre punktlighet. Kommande vintersäsong har vi anpassat linjenätet och kapaciteten för att säkerställa att vi är väl rustade att möta efterfrågan. Siffrorna för oktober visar att vi fortsätter att leverera enligt vår strategi om att gå från tillväxt till lönsamhet”

Via