Advertisements

Google Pixel 4 blir genast billigare

Lästid25 Sekunder

Det är många som klagat på att Google prissatt Pixel 4- serien för högt, något som Google håller med om då man prissänkt Pixel 4 och 4 XL inför Black Friday.

Det innebär att Pixel 4 med 64 GB inbyggt minne kommer kosta 599 dollar medans varianten med 128 GB inbyggt minne kommer kosta 699 dollar. Om vi går över till 4 XL kostar den 799 dollar med 64 GB inbyggt minne och 899 dollar för modellen med 128 GB inbyggt minne.

Via

Advertisements

About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/