Kommer OnePlus Watch få en fyrkantig skärm?

OnePlus kommer troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya OnePlus Watch. Nu har en ny bild inkommit.

Den stora frågan när det kommer till OnePlus Watch är om klockan kommer få en rund eller fyrkantig skärm? Personligen hoppas jag på att enheten kommer få en fyrkantig form eftersom att mer information kan visas på en fyrkantig skärm jämfört med en rund skärm.

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...