Xiaomi tar nytt patent för vikbar smartphone

Xiaomi kommer troligtvis visa upp sin första vikbara smartphone inom de kommande månaderna. Nu har tillverkaren tagit nytt patent.

Patentet visar på en smartphone som är vikbar. Utöver det ser det ut som att modellen kan komma att få fem pop up kameror på framsidan. Det kommer helt klart bli intressant att se om Xiaomi kommer visa upp en smartphone som kommer se ut så här i framtiden eller hur det kommer bli med den saken.

Via

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...