Google Chrome : då kan den nyaste versionen släppas

Google har nyligen skickat ut en ny uppdatering till sin webbläsare Chrome som innehåller ett nytt gränssnitt för Autofyll för lösenord. Men när kan den här nyheten komma att släppas till vanliga Chrome?

Jag hoppas och tror att Google kommer börja skicka ut den här nyheten till Google Chrome inom de kommande veckorna, men först och främst måste Google se så att företagets konsumenter gillar den nya förändringen.

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...