Samsung Galaxy Fold har det bästa formatet för mig men Moto Razr har det bästa för ”gemene man”

Samsung och Lenovo är två tillverkare som kommer sälja, och som i Samsungs fall redan säljer, vikbara smartphones med en display som kan vikas på mitten.

Faktum är att Samsung Galaxy Fold viker du ihop och upp på bredden medans Moto Razr viker du upp och ihop på längden. Man kan säga att Galaxy Fold blir en surfplatta i det ”fulla” läget, något som till exempel är perfekt för mig då jag kan jobba på ett hypereffektivt sätt på Galaxy Fold, något som inte är möjligt på Razr.

Samtidigt känns det som att Moto Razr har den formfaktorn som kommer passa folk bäst. Den är betydligt smidigare jämfört med Galaxy Fold och ser ut som en vanlig smartphone när den är fullt utvecklad. När den är hopfälld så kommer den dessutom bli riktigt kompakt!

Det känns verkligen som att vikbara smartphones är på väg för att stanna i och med att det är så pass många tillverkare som satsat på vikbara smartphones.

Priser från PriceRunner
Advertisements
Annons