Kategorier
Sony

Xperia XZ3 får ny uppdatering

Under gårdagen rapporterade jag om att Sony hade börjat skicka ut en ny säkerhetsuppdatering till Xperia 1. Nu har det inkommit nya uppgifter gällande uppdateringar!

Det ser ut som att Sony nyligen skickat ut säkerhetsuppdateringen för november- månad till fjolårets flaggskepp Xperia XZ3. Precis som vanligt när det kommer till Sony så nämner tillverkaren ingenting om eventuella buggfixar eller liknande.

Uppdateringen skickas ut löpande.

Via

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.