Emirates flög Airbus A380-800 med folk från över 150 nationaliteter

Emirates har nyligen slagit ett nytt slags rekord med en av sina Airbus A380-800- kärror. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Det framkommer att Enmirates som sagt slagit nytt rekord genom att flyga en Airbus a380-800 med över 150 olika nationaliteter ombord. Flighten var 90 minuter och Guinness World Records har sagt följande i ett pressmeddelande:

“We congratulate both the UAE and Emirates Airline for making history today. This achievement reflects the keen to spread the spirit of tolerance and show the real image of moderation. The UAE has always been a place of peace and coexistence for people from different backgrounds regardless of their religion, ethnicity, or gender. It is inspiring to see all these people coming together to create an environment that celebrates diversity and understanding. Congratulations Emirates Airline, you are Officially Amazing™.”

Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Annons