Så började allt med sajten – en genomgång

Sedan jag slutade gymnasiet i somras så har Mobilanyheter.net varit mitt heltidsjobb. Den här sajten har jag drivit upp på helt egen hand utan att ha tagit in hjälp.

De senaste månaderna har minst sagt varit de bästa i mitt liv! Efter att ha slutat gymnasiet har jag sett hur trafiken bara ökat och ökat för varje dag som gått. Att dessutom få höra att folk tycker jag gör ett bra jobb och att ”det är hur coolt som helst att få jobba som sajten på heltid direkt efter gymnasiet” gör mig inte direkt omotiverad till att att fortsätta driva sajten med stort engagemang.

Men hur började allt? Jag började som 13 åring då jag var med i LGs pilottest för LG G2. Jag blev en av 30 utvalda testpiloter men blev dessvärre ingen ambassadör. Hela programmet gick ut på att testa och skriva om sina upplevelser om mobilen, och att jag inte blev utvald var bara bra när jag tänker till i efterhand eftersom att detta fick mig att tänka ”jag vill ju också testa mobiler”.

Det som hända sedan var att jag startade upp en sajt där jag skrev lite sporadiskt om nya produkter ”på skoj”. 2016 tänkte jag att ”jag kan vara bättre än mina konkurrenter”. Med det menade jag att jag kunde vara snabbare ut med senaste nytt. Från det här året har jag skrivit om nya mobilnyheter varje dag men jag var inte nöjd där.

År 2018 bytte jag plattform i hopp om att få ökad trafik och det visade sig bli ett lyckat drag! Idag driver jag inte bara en av Sveriges största sajter som tillverkarna skriker efter ska recensera deras produkter utan även en sajt jag livnär mig på!

Det kommer minst sagt bli spännande att se hur sajten kommer utvecklas i framtiden då jag har ännu större planer! 🙂