American Airlines på grund av sjukdomsfall – visade sig vara fejk

Det har nyligen inkommit uppgifter om att en passagerare på en American Airlines flight nyligen fejkade att hen var sjuk. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Det framkommer att flygplanet fick åka tillbaka till flygplatsen som den nyligen hade fått starta ifrån. Väl nere på marken framkom det att ”den sjuka passageraren” vägrade kliva av planet och att de andra passagerna fick gå av planet istället. Flygbolaget har sagt följande:

“On Friday, American Eagle flight 3508 returned to Pensacola due to a passenger who requested medical assistance. The flight took off at 5:43 a.m. and landed back at Pensacola at 6:26 a.m. and taxied to the gate. All passengers deplaned normally at the gate through the main boarding door and onto the jet bridge. The passenger was subsequently removed by law enforcement and medical personnel, and the flight took off again at 7:41 a.m.”

Via

Priser från PriceRunner
Advertisements
Annons