Advertisements

Apple kan visa upp fyra iPhones nästa år – två sägs få bättre FaceID och 5G

Lästid34 Sekunder

I september nästa år kommer Apple troligtvcis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya iPhones. Nu har det inkommit uppgifter om att tillverkaren kan komma att visa upp fyra nya iPhones under nästa år.

Det ser däremot bara ut som att två av dessa kommer vara ”high end” medans de andra två kommer få sämre specifikationer. Det ser däremot ut som att Apple kan komma att visa upp en 6,1 tums iPhone med 5G och med mer avancerad Face ID jämfört med dagens iPhones. Dessutom ser det ut som att Apple kommer visa upp en 6,7 tums iPhone med samma FaceID och 5G som 6,1 tummaren!

Via

Advertisements

About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/