in

Android TV x Cmore = sant!

Det ser ut som att Google under dagen släppt appen CMore i Google Play Store för Android TV. Men vad kommer det innebära?

Det kommer kort och gott innebära att du som har en Android TV kommer kunna hämta hem appen. Det rapporteras däremot om att appen inte fungerar med alla Android TV- enheter. Detta är något som CMore förhoppningsvis kommer fixa i framtiden! ’

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Chromecast Ultra: buggen har fortfarande inte fixats

Boeing 737-800 fick nödlanda på grund av brinnande motor