Här är de bästa apparna enligt Google

Advertisements

Det har nyligen framkommit uppgifter från Google vilka appar som företaget tycker är dom bästa.

Om du börjat med den ”vanliga appen” så framkommer det att Ablo är den bästa appen enligt gänget på Google. Den här appen låter dig ”skapa vänner över hela världen”. Google har beskrivit appen på följande sätt:

This year, one app truly stood out from the rest: It surprised and delighted us with its ingenuity and polish. Beautifully designed and thoughtfully executed, it’s our Best App of 2019.

När det kommer till det bästa spelet så blev det Call of Duty: Mobile som blev årets spel. Google har sagt följande om spelet:

The Best Game of 2019 should be fun, accessible, and deliver compelling gameplay that’s a blast to play. It also needs to push the boundaries of what we expect on mobile, and this year’s winner does all of that without skipping a beat.

Via

Author: Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.