HMD Global bekräftar att man kommer visa upp Snapdragon 765- smartphone med 5G

Imorgon kommer Qualcomm visa upp ett gäng nyheter. Nu har det inkommit nya uppgifter om det här kommande chippet från HMD Global.

Det ser ut som att HMD Global nu avslöjat att tillverkaren kommer visa upp en ny smartphone nästa år som kommer få 5G. Företaget har sagt följande i ett pressmeddelande:

Our highest priority for 2020 is making 5G more accessible – bringing an affordable yet premium grade, future proof 5G experience for the best possible performance in NSA and SA networks with the Snapdragon 765 Mobile Platform.

Via

Published by:

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kategorier HMD Global, NokiaTags ,