in

Nu måste folk i Kina verifiera sig med Face Unlock när de köper ny smartphone

Vi vet att Kina som land vill ha kontroll på sitt folk. Något man inte direkt kan säga om nya Mexiko (Sverige). Men nu kanske gränsen är nådd även i Kina?

Det ser nämligen ut som att kunder som numera köper en telefon i Kina behöver få sitt ansikte inläst i butiken. Ansiktet åker sedan vidare till den kinesiska staten ”så att de har koll på dig”. Ni som är intresserade av flera detaljer kan klicka er vidare här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Samsung Galaxy Note 10-serien: då kommer den få Android 10 i Sverige

United Airlines bekräftar order av 50 Airbus A321XLR