Nokia 7.1 kommer få Android 10 ”inom kort”

HMD Global skickade för inte alls länge sedan ut Android 10 till modellen Nokia 9 PureView. Men det ser ut som att HMD Global kommer skicka ut den nya uppdateringen till flera andra modeller inom kort!

En av de modeller som HMD Global kommer skicka ut Android 10 till inom kort är mellanklassaren Nokia 7.1. Det har inkommit uppgifter om att den här modellen kommer uppdateras till Android 10 under det fjärde eller det första kvartalet nästa år.

Den här uppdateringen innehåller saker så som ett dedikerat Dark Mode tillsammans med nya svepgester.

Published by:

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kategorier NokiaTags ,