Sam Chui kollar in Airbus A380 världsrekordflight med Emirates

Jag skrev för en tid sedan om att Emirates hade slagit ett nytt rekord genom att bolaget hade flugit 145 olika nationaliteter i en och samma kärra.

Det här är något som Sam Chui naturligtvis har dokumenterat då han laddat upp en ny video på nätet där han kollat in den här flighten som ni kan se genom att kolla nedan!

You might be interested in …

American Airlines: ”du för inte flyga med om du inte byter T-shirt”

Boeing, Flyg

Det har nyligen framkommit uppgifter om en minst sagt konstig händelse ombord på en American Airlines flight. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten! Det framkommer att en passagerare inte fick ha på sig en viss T-shirt för besättningen utan var tvungen att byta tröja om denne skulle följa med på flighten, […]

Read More

Emirates kommer utrusta Airbus A380 med Premium Economy ”lagom till december 2020”

Airbus, Flyg

Boeing kommer troligtvis försena 777X till följd av problemen som tillverkaren haft med 737 Max-modellerna. Nu har det inkommit nya uppgifter om Emirates Premium Economy.  Jag rapporterade för ett antal dagar sedan om att Airbus A380 kommer få Premium Economy, en klass som Boeing 777X också kommer få. Nu har det däremot framkommit att den […]

Read More

SAS borde verkligen öppna upp linje till Thailand #åsikt

Airbus, Flyg

SAS har under en längre tid bland annat flugit till destinationer så som New York, Tokyo och Bejing. Men flygbolaget har inte flugit till Thailand, i alla, fall inte under de senaste åren. Nu när Norwegian kommer sluta flyga till Thailand i mars nästa år så skulle jag om jag var i SAS läge se […]

Read More