Samsung Galaxy S11 kan ha dykt upp på ny bild

Det ser ut som att Samsung Galaxy S11 kommer visas upp i februari nästa år. Nu har det inkommit nya uppgifter om Galaxy S11.

Ett nytt koncept har nyligen dykt upp på nätet som visar att Samsung Galaxy S11 troligtvis kommer få väldigt många kameror på baksidan. Utöver det ser vi att modellen troligtvis kommer få ett hål i displayen för den främre kameran och därmed kommer den likna Galaxy Note 10 en hel del på framsidan.

Vi vet sedan tidigare att Galaxy S11 troligtvis kommer få minst 25W laddning och 120Hz uppdateringsfrekvens för displayen.

View this post on Instagram

Which color do you prefer? New Samsung Galaxy S11 Series Concept based on the leaks by @onleaks and @91mobiles •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Created by @9techeleven | Follow and support our page •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #galaxys11 #galaxys11plus #S10e #galaxys11e #samsunggalaxy #galaxys2020 #samsungunpacked #unpackedevent #samsunggalaxys11 #oppo #vivo #huawei #oneplus #android #google #concept #render #S11 #S10 #flagship #tech #9techeleven

A post shared by 9TechEleven (@9techeleven) on