SpiceJet bannar fyra piloter från att flyga Boeing 737-800

Världen över görs det tester på piloter så att de inte har alkohol i blodet när de ska upp i luften och flyga. Detta har fått konsekvenser för det indiska flygbolaget SpiceJet.

Det har nyligen framkommit uppgifter om att fyra piloter som är anställda av flygbolaget SpiceJet inte fick flyga de flighter som piloterna skulle då kontrollanter upptäckt att piloterna hade alkohol i blodet. Det är oklart när dessa piloter kommer vara tillbaka på jobbet och om de ens får komma tillbaka. Det återstår helt enkelt att se hur det kommer bli med den saken!
Written by

Rasmus Hellmyrs

23126 Posts

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
View all posts