OnePlus kan komma att släppa helt trådlösa hörlurar i framtiden

Många tycker Bullets Wireless är bra hörlurar. Jag är bredd att hålla med men det skulle ju vara trevligt om dessa skulle vara helt trådlösa, även snäckorna från varandra.

Nu har det inkommit uppgifter om att OnePlus kan komma att släppa helt trådlösa hörlurar i framtiden. Det är i nuläget oklart hur dessa kan komma att se ut och hur de kommer låta eller om de för all del kommer få aktiv brusreducering. Det är helt enkelt många frågor som kommer behöva bli besvarade.

Författare: Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.