Air France skrotar sin första Airbus A380-800 nästa månad

Jag skrev för en tid sedan om att Air France hade KÖRT en av sina elva A380 till Malta. Jag tänkte då att bolaget kanske skulle skrota den där och då.

Nu har det däremot inkommit uppgifter om att så inte var fallet. Anledningen till att den åkte till Malta var för att bolaget skulle måla hela kärran vit. Det ser däremot ut som att Air France kommer skrota den här kärran om en månad.

Via

About

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

http://prylgalningencom.wordpress.com
%d bloggare gillar detta: