Spotify arbetar på helt ny funktion

Det ser ut som att det nyligen framkommit uppgifter om att svenska Spotify håller på att ta fram en helt ny funktion. Läs vidare för att ta reda på den nya funktionen!

Det har sipprat ut information om att det snart kan komma att bli aktuellt för dig att ta del av vad dina vänner lyssnar på. Eller ja, det är i alla fall Spotifys tanke med en funktion som företaget kallar för Tastebuds. Det ser som sagt ut som att Spotify just nu håller på att testa den här funktionen så det återstår att se när och om den kommer släppas på den globala marknaden.

Författare: Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.