Huawei P40 Pro åker fast i det vilda

Det ser ut som att Huawei kommer hålla ett event i slutet av mars där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Huawei P40 Pro. Nu har en bild inkommit som kan visa hur modellen kommer se ut.

Det ser ut som att den här enheten kommer få ett stort hål på framsidan för dubbla främre kameror. Utöver det ser det ut som att modellen kommer få skärm precis över hela displayen. När det kommer till specifikationer ser det ut som att modellen kommer få processorn Kirin 990 under huven tillsammans med EMUI 10 från start.

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.