Kategorier
Google

Google testar nya notisfunktioner för Assistent

Det ser ut som att Google håller på att testa nya funktioner till Google Assistent. Det ser ut som att dessa funktioner kommer göra det enklare att filtrera ut vilka notisfunktioner du ska få från Google Assistent.

Det ser som sagt ut som att Google just nu håller på att testa den här funktionen i Google Assistent men den kommer förhoppningsvis bli tillgänglig för alla inom kort. Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.