Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Buds+ kommer få bättre stöd för Spotify

Det ser ut som att Samsung kommer visa upp nya Galaxy Buds+ den 11 februari. Nu har det inkommit nya uppgifter om dessa hörlurar.

Det är Max som nyligen rapporterat om att Galaxy Buds+ kommer få bättre stöd för Spotify jämfört med tidigare Buds. Utöver detta ser det ut som att de här hörlurarna kommer få ett dedikerat läge för Gaming.

Jag har sedan tidigare skrivit att Buds+ bland annat kommer få bättre och större batteri.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.